Studenten

Studeren is natuurlijk duur genoeg, daarom hebben wij wat andere prijzen voor studenten. Het zou namelijk kunnen zijn dat jij als student de ambitie hebt om een eigen bedrijf te starten. Alleen doordat je studeert heb je niet veel geld om jezelf een headstart te geven. Wij van Technologies online hebben daarom studentenprijzen. Voor bijvoorbeeld alleen de webhosting van een website, online advertenties of flyers. Jij verzint het wij maken het.

Vragen over studenten regeling?

Hoelang kan ik gebruik maken van de studenten regeling?

Zolang als je studeert zou je gebruik kunnen maken van de studenten regeling. Dit kun je bijvoorbeeld aantonen door 1x in het jaar een bevestigings mail te sturen met je studentenmail. Hierdoor blijf je in aanmerking komen voor de studenten regeling.

Stage bij TechnologiesOnline

Als student moet je verplicht een aantal uren stage lopen. Dit kan NOG niet bij technologies online. Wij zijn namelijk geen erkend leerbedrijf. Hierdoor heb je niks aan de stage uren die je maakt.

Wat gebeurt er als ik geen student meer ben?

Als je geen student meer bent (en je kan dit dus ook niet meer aantonen) vervalt de studenten regeling. Hierdoor zul je dus de normale tarieven moeten betalen voor bijvoorbeeld webhosting. Heb jij een contract van een jaar bij ons lopen onder de studenten regeling vervalt deze pas na een jaar. 

Geïnteresseerd?

Neem contact op