Diensten

Door onze diverse product pakketten heeft u genoeg keuze. Bij deze pakketten bieden wij standaard 1 jaar onderhoud. Zodat bij eventuele updates, aanpassingen, of kleine veranderingen u geen extra kosten heeft.

Wat bieden wij voor uw web-applicatie of marketing doelen?

Web Applicaties Op Maat

Is uw bedrijf toe aan een nieuw hoofdstuk ? Online zijn is namelijk niet meer weg te denken in de 21e eeuw.

Lees meer

Bent u klaar voor de volgende stap. Zodat u ook uw producten / diensten online kunt verkopen ? Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van webshops en informatieve websites. Wij maken gebruik van WordPress met professionele plugins zodat de website makkelijk te beheren valt door een ander bedrijf en u niet verplicht aan ons vast zit.

Website hosting

Heeft u een Domeinnaam nodig? Of er moet een website gehost worden zodat deze online blijft voor een aantrekkelijke lage prijs?

Lees meer

U kunt ook uw website en/of domeinnaam bij ons laten hosten. Dat houdt in dat wij uw website in de lucht houden en sneller een probleem kunnen oplossen mocht dit plaats vinden.

Website Optimalizatie

U wilt natuurlijk een snel ladende website hebben zodat uw klanten gemakkelijk uw website kunnen bezoeken en u al iets hoger komt te staan in Google.

Lees meer

Website snelheid in extreem belangrijk. Cijfers laten zien dat de meeste mensen uw website weg klikken als uw site langer dan 3 seconden laad. Daarom zorgen wij ervoor dat uw site snel wordt geladen, dit helpt gelijk ook aan de SEO op google.

Advertenties

Wilt u adverteren op een online platform zoals facebook of twitter ? Wij maken advertenties op maat voor uw bedrijf.

Lees meer

Online adverteren. Dit is makkelijker dan u denkt ! Wij kunnen advertenties op maat maken. Deze advertenties worden dan weergegeven aan uw doelgroep naar keuze. Zo weten al uw bestaande en nieuwe potentiële klanten wat uw aanbiedingen zijn!

Onderhoudt

Wilt u alles up to date houden? Wij kunnen uw website voor u onderhouden.

Lees meer

Wat houdt ons onderhoudspakket in? Wij nemen de website uit handen zodat u zelf nergens aan hoeft te zitten en bang bent dat er iets mis gaat. Wij maken regelmatig backups van uw site. Zorgen voor Backups van uw site en tegelijk houden we uw site up to date. Ook kunt u ons foto’s of content sturen zodat wij dit op de site zetten op de juiste plek.

UX & UI

De UserExperience en de UserInterface zijn natuurlijk super belangrijk voor uw website.

Lees meer

Daarom zorgen wij voor de beste experience voor uw klanten en is de interface van de website gebruiksgericht.

Social Media Management

Wij bieden onze klanten ook Social Media Management aan. Welke? Facebook, Instagram, Pinterest en meer.

Lees meer

Wil u als bedrijf een start maken in de socialmedia wereld. Dan kunnen wij u helpen ! Wij kunnen er voor zorgen dat u de beste online bereikbaarheid heeft. Voor welke doelgroep dan ook!

E-mail Hosting

Heeft u alleen e-mail nodig? Dan kunt u dit gerust kiezen.

Lees meer

Heeft uw bedrijf 1 of meerdere zakelijke email-adressen nodig? Dit kan bij ons! Wij zorgen dat er voor dat u bereikbaar word op het desbetreffende email-adressen. Uw oude email-adres kan ook nog worden doorgestuurd!

Geïnteresseerd?

Neem contact op